Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Sykdom Impotens
4 mars 2013

Impotens er manglende

Impotens er manglende evne til en mann å oppnå og opprettholde en ereksjon. Mange menn er skamfull for å håndtere problemet med impotens til androgolister eller urolog, men svak ereksjon eller tap av landet under sex er en årsak til legebesøk.

Nesten alltid, lagt problemer med ereksjon, som er forårsaket av organiske årsaker, en psykologisk komponent, som ikke kan forsvinne, selv etter den underliggende årsaken til sykdommen.

Menns manglende konsultere en lege om erektil dysfunksjon er et stort problem for alle leger, men det er særlig relevant i vårt land, hvor ikke veldig tatt med personlige problemer for å motta medisinsk behandling. I mellomtiden har moderne medisin et meget stort arsenal av verktøy som trengs for syke impotens.

I prinsippet kan alle tiltak som tar sikte på å forbedre og normalisere alle kroppens funksjoner, anses som en behandling for impotens. For behandling av erektil dysfunksjon i kombinasjon med andre terapeutiske tiltak er ofte brukt fysioterapi, hyperbarisk oksygenering, magneto-og laser terapi.

Organisk impotens er preget av progressive tap av erektil funksjon manifestert av redusert styrke ereksjon. Med organisk impotens genesis sier forsvinningen av natten og morgenen spontane ereksjoner. De vanligste årsakene til impotens er ulike vaskulær patologi arteriell eller venøs naturen.

Publicité
Publicité
Commentaires
Sykdom Impotens
Publicité
Archives
Publicité